Reclame

Legends of the Far West opnieuw open

Fort Comstock is terug te bezichtigen
1 minuut om te lezen
The Legends of the Far West een walkthrough-attractie aan de ingang van Frontierland die in het Fort Comstock verwerkt is. Dit Fort is gebaseerd op een fort uit de Amerikaanse Burgeroorlog inclusief de Amerikaanse vegetatie en vertelt het verhaal van het Wilde Westen.

Bij het opknappen zijn alle houten elementen vervangen en de wassen beelden uit de attractie weer in hun originele glorie hersteld. De attractie opende op 30 mei 1993, één jaar na de opening van het Disneyland Park en bestaat uit 5 scènes, waaronder het leven van een mijnwerker, het kantoor van de sheriff, Buffalo Bill en Davy Crockett, de bekende pionier.

Leuke weetjes

  • Als je over de brug loopt, dan heb je aan de ene kant een prachtig overzicht over Big Thunder Mountain en aan de andere kant zie je de poort van het fort, gesierd met 4 fakkels.
  • Als het te koud is of het regent, sneeuwt of is mistig, dan is deze attractie gesloten wegens slipgevaar. De meeste treden bestaan uit natuurlijk die bij slecht weer zeer glad kunnen worden.
  • Vroeger was er een pad dat door de indianententen heen leidde, waarbij ook de cultuur van de indianen kon worden bekeken in de tenten.
  • In de vroegere jaren van de attractie werd het fort gesierd door de Amerikaanse vlag, maar dan een versie met maar 38 sterren in plaats van de huidige 50.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.