Reclame

LEGO brengt Steamboat Willie uit

De originele Mickey is nu verkrijgbaar
1 minuut om te lezen
Ter ere van 90e verjaardag van Mickey Mouse brengt LEGO de legendarische 'Steamboat Willie' op de markt. In 1928 maakte Mickey Mouse zijn debuut op het witte doek in de gelijknamige, korte zwart-wittekenfilm.

Steamboat Willie was de eerste Disney-film met gesynchroniseerd geluid. De LEGO versie van de S.S. Willie heeft stoompijpen die op en neer bewegen en schoepenraderen die draaien als de boot wordt voortgeduwd.

De brug van de boot heeft ruimte voor een minifiguur en details die specifiek zijn voor schepen, zoals een roer, een reddingsboei en een bel, om het spelen nog leuker te maken. Op het dek staat een werkende kraan waarmee het 'aardappelkrat' aan boord kan worden gehesen.

Deze unieke speelgoed-bouwset is inclusief minifiguren van Mickey Mouse en Minnie Mouse met een speciale zilverkleurige decoratie en een figuur van een papegaai. Een ideale LEGO set voor kinderen en volwassenen om scènes uit de oorspronkelijke Mickey Mouse tekenfilm na te spelen of om dit bijzondere zwart-wit-model te bouwen en als blikvanger neer te zetten.

Verkrijgbaar op bol.com via http://bit.ly/2K5gjMk

http://bit.ly/2K5gjMk

.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.