Reclame

Liedje schattige baby-eendje reclame vanaf nu beschikbaar

Beluister het nu op Spotify
1 minuut om te lezen
Herinner je je nog de schattige reclame met het baby-eendje die Disneyland Parijs enkele weken geleden lanceerde? De volledige versie van het liedje, geschreven door een Nederlander, is nu beschikbaar op Spotify.

De ontroerende kerstcommercial van Disneyland Parijs is viraal gegaan op sociale media. In de commercial is een schattig baby-eendje te zien die een stripverhaal vindt van Donald Duck waar hij volledig van in de ban geraakt. Echter wanneer het tijd is om te vertrekken naar warmere oorden, raakt hij het stripverhaal kwijt. Tijdens hun tocht moeten ze schuilen voor een storm en wanneer deze voorbij is, komt het baby-eendje oog in oog te staan met zijn echte idool Donald Duck.

Het liedje werd geschreven door de Nederlandse singer-songwriter Sean Christopher die een eigen versie maakte van 'The Impossible Dream', een nummer uit de jaren zestig. De reacties waren zo overweldigend dat hij het nummer heeft uitgebracht op Spotify.

Disney heeft in november 2018 contact opgenomen met het Zweedse platenlabel van van Sean omdat ze gecharmeerd waren door zijn stem. Veel tijd had hij dus niet om zijn versie te maken, maar het eindresultaat is alvast een schot in de roos.

Bekijk hier nogmaals de commercial:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.