Reclame

Liefdesslotjes in Fantasyland

Speciale actie voor Valentijn
2 minuten om te lezen
Parijs, de stad van de liefde, is niet alleen gekend voor de eiffeltoren en Disneyland, maar ook voor de hangslotjes die tot voor kort aan de Pont des Arts, een brug over de Seine, hingen. Liefdeskoppels kochten een slotje, hingen dit aan de brug en gooide dan de sleutel in de rivier.

Ter ere van Valentijn, zal Disneyland Parijs het idee nu overnemen. In de winkels Harrington's Fine China & Porcelains in Main Street, U.S.A. en Merlin L'Enchanteur in het kasteel, kan je een slotje kopen voor € 14.99. Als je extra personalisatie wilt, zoals je namen of de beeltenissen van Mickey en Minnie Mouse, dan betaal je € 5 meer.

Het slotje zelf kan je hangen aan de wensput bij het restaurant Auberge de Cendrillon, achter het kasteel en naast de koets van Doornroosje. Het design van het slot is gebaseerd op de nieuwe sieradenlijn die gemaakt is voor de remake van Be Our Guest, de verfilming van het sprookje Beauty and the Beast.

Net dat stapje verder?

Als je niet alleen je liefde wilt verklaren met een slotje, kan je ook je vriend(in) ten huwelijk vragen en hiervoor de hulp van Disneyland Parijs inroepen. Van 'de vraag' tot de daadwerkelijke ceremonie kan je terecht bij een speciaal team huwelijks experten. Vanaf de lente van 2017 is het mogelijk om, in samenwerking met Disney's Fairy Tale Weddings & Honeymoons, je huwelijksceremonie in een Disney Hotel of het Disneyland Park te organiseren.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.