Reclame

Line-up Hip Hop Live Experience bekend

2 dagen vol met de beste Hip Hop-artiesten.
2 minuten om te lezen
Fan van Hip Hop? Disneyland Paris viert de stedelijke (urban) cultuur in het hart van het Walt Disney Studios Park op 7 en 8 juni 2019 met elke avond een uniek live concert met de grootste Franstalige hiphopartiesten, workshops, artistieke uitvoeringen en enkele verrassingen.

Update: het evenement is afgelast.

Op 7 en 8 juni 2019 biedt het Walt Disney Studios Park een programma aan met een mix van urban culture, vertegenwoordigd door zangers, straatartiesten, dansers, beatboxers, DJ's en vele andere artiesten die de gasten onderdompelen in de Hip Hop-cultuur. De grootste Franse hiphop-artiesten van dit moment geven het beste van hunzelf tijdens 2 exclusieve concerten.

Vrijdag 7 juni 2019

De openingsavond van Disneyland Paris Hip Hop Live Experience belooft sensationeel te worden met uitvoeringen van niet minder dan zes artiesten: Dadju, Abou Debeing, Frans, Keblack, Black M en Berywam.


Zaterdag 8 juni 2019

De tweede avond bevat optredens van nog eens vijf artiesten, waaronder Gims, Vegedream, Still Fresh, S.pri Noir en Marwa Loud, om zo de buzzende gasten van Disneyland Paris Hip Hop Experience te laten zien.

Exclusieve entertainment

Disneyland Parijs Hip Hop Live Experience biedt veel onverwachte en spectaculaire activiteiten voor haar gasten tijdens het evenement.

Elke avond wordt de beat gespeeld door de allereerste parade geremixed naar het geluid van hiphop in Disneyland Parijs, met dansers en Disney-figuren in een feestelijke sfeer en geleid door DJ Anaïs B.

Gasten worden ondergedompeld in de allereerste digitale freestyle-performance met de belangrijkste Street Art-artiesten Comer OBK en zijn collectief die het iconische Hollywood Tower Hotel in digitale graffiti zullen behandelen. De beroemde DJ's Cut Killer en Dirty Swift zullen botsen tijdens een epische DJ-strijd .

Niet allen dit, maar ook nog vele andere verrassingen in petto, waaronder streetart-optredens en dans, scratching met DJ Mosko, beatbox- en spuitverfworkshops om gasten de wereld van urban art te laten ontdekken.

En tot slot kunnen zijn er talrijke Disney-figuren aanwezig en zijn een aantal attracties gewoon geopend tijdens de hele avond.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Speciaal cadeau te krijgen in Disney Hotels tijdens kerstperiode

16 november 2023 22:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.