Reclame

The Lucky Nugget Saloon past opnieuw haar menu aan

De nieuwe formule leek niet te werken
1 minuut om te lezen
Restaurant 'The Lucky Nugget Saloon' in Frontierland past opnieuw haar menu aan. Na de heropening kon je voor €49 een drie gangen menu krijgen met een show met de Minnie Mouse en Goofy. De formule leek echter niet aan te slaan, en sinds vandaag is het menu opnieuw aangepast.

Na de heropening op 15 juli besloot Disneyland Paris om van het restaurant 'The Lucky Nugget Saloon' een premium ervaring te maken. Een nieuw drie gangen menu en een nieuwe show werden bedacht voor de prijs van €49 per persoon (€29 voor kinderen). Dit was het menu:

  • Voorgerecht: een salade van rode bonen, tomaten, ajuin, avocado, pepers, coriander en tortillas chips
  • Hoofdgerecht: gerookte kip, spare ribs met een BBQ saus, een worst, aardappelen, mais en maisbrood (met een optie voor vegan chilli)
  • Dessert: ijs

De nieuwe formule sloeg echter niet aan bij de gasten. Hierdoor heeft Disneyland Paris besloten om terug te gaan naar de vorige formule waarbij je de keuze hebt uit verschillende menu's, zoals Spare Ribs, Cheeseburger of Veggieburger, Fish & Chips enzovoorts. Het volledige menu is online te vinden. De prijs is opnieuw aangepast naar €21,99 per persoon, zoals voorheen. Minnie Mouse en Goofy zijn voorlopig niet meer te zien, maar de show is vervangen door de poppenshow die voor de sluiting was te zien.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 8

25 februari 2024 16:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 1

7 januari 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.