Reclame

Maak je eigen Disney-mondmaskers!

Maak jij er ook eentje?
1 minuut om te lezen
In België worden mondmaskers verplicht op luchthavens, winkels, openbaar vervoer en alle andere plaatsen waar een afstand houden van 1,5 meter niet kan, maar waarom een saai mondmasker dragen? Maak nu je eigen Disney mondmaskers dankzij een leuke online tutorial.

Je hebt de keuze uit maar liefst negen verschillende patronen. Dankzij het online stappenplan van Grape Soda Club, maak je in een handomdraai een leuk Disney mondmasker. Deze kan je overal dragen waar het verplicht is, of waar je niet de regels van social distancing kan toepassen. Het zijn geen medische maskers, maar ze bieden wel een vorm van bescherming. Als iedereen een masker draagt, dan zorgen we voor elkaar.

Voor het maken van het mondmasker hebt je 100% wit katoenen stof nodig, een printer, naaimateriaal (naald en draad of een naaimachine), een schaar, een strijkijzer, een elastieke band en Freezer paper. Dit laatste kan je online verkrijgen en heb je nodig om je patroon op het stof te kunnen drukken.

Sinds de opening van Disneyland Paris op 15 juli 2020, is het dragen van een mondmasker verplicht. Je kan er zelf eentje maken, of er online kopen via shopDisney.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.