Reclame
terug

MagicPass doet zijn intrede

Disneyland Parijs gaat eindelijk mee met de tijd

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Disneyland Parijs trekt eindelijk de kaart van de digitalisering en introduceert de MagicPass, een multifunctionele RFID kaart waarmee je vanalles kan doen.

  De MagicPass is onder andere de vervanger van je toegangstickets voor de parken of de Buffalo Bill's Wild West show, je hotelpas, maaltijdvouchers enzovoorts. Het systeem wordt momenteel grootschalig getest voor gasten die verblijven in Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel Cheyenne en het Disneyland Hotel.

  Door de RFID-technologie kan je vanop een kleine afstand dingen activeren. Zo moet je bijvoorbeeld de kaart in de buurt van de deur van je hotelkamer houden om deze te openen.

  In de Amerikaanse parken gebruiken ze de RFID-technology al langer in de vorm van een MagicBand, een armband die je om je pols kan doen. Deze armbanden komen jammer genoeg niet naar Parijs. Ook kunnen Amerikaanse gasten op voorhand hun FASTPASS tickets via hun smartphone reserveren. In Parijs blijft dit voorlopig nog met een papieren kaartje.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

  30 juni 2024 15:18

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

  16 juni 2024 21:52

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

  12 mei 2024 12:28
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.