Reclame

MagicPass doet zijn intrede

Disneyland Parijs gaat eindelijk mee met de tijd
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs trekt eindelijk de kaart van de digitalisering en introduceert de MagicPass, een multifunctionele RFID kaart waarmee je vanalles kan doen.

De MagicPass is onder andere de vervanger van je toegangstickets voor de parken of de Buffalo Bill's Wild West show, je hotelpas, maaltijdvouchers enzovoorts. Het systeem wordt momenteel grootschalig getest voor gasten die verblijven in Disney's Hotel New York, Disney's Newport Bay Club, Disney's Hotel Cheyenne en het Disneyland Hotel.

Door de RFID-technologie kan je vanop een kleine afstand dingen activeren. Zo moet je bijvoorbeeld de kaart in de buurt van de deur van je hotelkamer houden om deze te openen.

In de Amerikaanse parken gebruiken ze de RFID-technology al langer in de vorm van een MagicBand, een armband die je om je pols kan doen. Deze armbanden komen jammer genoeg niet naar Parijs. Ook kunnen Amerikaanse gasten op voorhand hun FASTPASS tickets via hun smartphone reserveren. In Parijs blijft dit voorlopig nog met een papieren kaartje.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 3

21 januari 2024 21:00

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.