Reclame
terug

Marvel-acteur en -regisseur op bezoek in Disneyland Paris

Marvel is populair

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Acteur Chris Evans, die Captain America speelt in de Marvel-films en regisseur Joe Russo waren afgelopen dagen te gast in Disneyland Paris. Op Twitter spreken beide hun lof uit over de Disney Parken in Parijs.

  Disneyland Paris heeft enkele bekende gasten over de vloer gehad. Captain America himself kwam een kijkje nemen in de pas heropende Disney Parken. Chris Evans blijkt een grote fan te zijn van de attractie Crush's Coaster in het Walt Disney Studios Park. "We hebben een geweldige tijd gehad", staat te lezen, "Jullie moeten Crush's Coaster ook naar de States brengen".

  Niet alleen Evans, maar ook regisseurs Joe en Anthony Russo waren aanwezig. De Russo-broers zijn bekend als regisseurs van de Marvel-films 'Captain America: The Winter Soldier', 'Captain America: Civil War', 'Avengers: Infinity War' en 'Avengers: Endgame'. Momenteel werken ze aan de live-action remake van 'Hercules'.

  "Ik ga al 23 jaar naar Disney Parken", zegt Russo op Twitter. "Parijs moest ik nog aankruisen op de lijst. Het stelde niet teleur."

  Foto's: Disneyland Paris & EricXDisney

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

  23 juni 2024 18:33

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

  12 mei 2024 12:28
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.