Reclame
terug

Marvel-personage Mantis vanaf nu te zien in Disneyland Paris

Een nieuw personage uit Guardians of the Galaxy.

0 minuten om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Vanaf 1 juli 2023 worden gasten van Disneyland Paris verwelkomd met de toevoeging van een nieuw personage uit Guardians of the Galaxy. Te midden van het adembenemende Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park kunnen bezoekers nu het genoegen hebben om oog in oog te staan met niemand minder dan Mantis, een bekend figuur uit diverse Marvel-films.

    Als recente aanwinst sluit Mantis zich aan bij twee andere geliefde Marvel-personages die reeds schitteren in het betoverende Walt Disney Studios Park, namelijk de charmante Star-Lord en de onverschrokken Gamora.

    Gedurende de rest van de zomer zal Mantis een sprankelende rol spelen in de show genaamd 'Guardians of the Galaxy: Dance Challenge'. Deze adembenemende ervaring wordt speciaal voor deze gelegenheid in een vernieuwd jasje gestoken, waardoor bezoekers worden ondergedompeld in een onvergetelijke dansspektakel.

    Foto's: DLPReport.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.