Reclame

Marvel Superhelden Seizoen geannuleerd.. Disneyland Paris gesloten 'tot nader order.'.

Nog even geduld voor we terug naar de magie kunnen gaan.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft vandaag officieel bekend gemaakt dat de Disney-parken, Disney Village en de Disney-hotels tot nader order gesloten zijn. Eerder hoopten ze opnieuw te kunnen open gaan op 1 april 2020. Als je van de magie van Disneyland Paris wilt genieten, moet je jammer genoeg nog even wachten.

De Franse overheid had al aangekondigd dat de lockdown in het land minstens tot 15 april 2020 zou verlengd worden. Nu komt Disneyland Paris ook officieel met een reactie. "Na de ongekende pandemie van COVID-19 en in overeenstemming met de maatregelen van de Franse autoriteiten, blijft Disneyland Parijs tot nader order gesloten.", staat er te lezen. "Wij verwelkomen u graag weer zodra de situatie het toelaat."

Een nieuwe datum wordt dus niet genoemd. Opmerkelijk is wel dat je nog steeds toegangstickets en verblijven kan boeken vanaf 1 april 2020 via de officiële website. Heb je tickets of een verblijf geboekt? Dan kan dit gratis omboeken tot 15 mei 2020.

Vorig week werd al bekend gemaakt dat de eerste editie van het Disneyland Paris Princess Run weekend niet zou plaatsvinden in mei. Nu werd er ook beslist om het volledige Marvel Superhelden Seizoen te annuleren. Het seizoen zou normaal plaatsvinden vanaf 28 maart 2020 tot en met 7 juni 2020 en was de laatste editie. Het seizoen zou in 2021 niet meer terugkomen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.