Reclame
terug

Meer dan 100 Disney-figuren tijdens Disney Characters Night

Ben jij ook geweest?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Op vrijdag 14 september 2019 liepen er in het Disneyland Park meer dan 100 Disney-figuren rond tijdens de eerste Disney Characters Night. Een avond speciaal voor houders van een jaarabonnement en hun vrienden. Tickets kosten €49 per persoon.

    Over het volledige Disneyland Park kon je op de foto met Disney-figuren uit klassiekers als Aladdin, The Lion King, Bambi, 101 Dalmatiers, Pochontas, Beauty and the Beast, Tarzan en nog veel meer, maar ook met Disney-figuren uit films zoals Marvel, Star Wars, The Incredibles en vele andere. Speciaal voor de avond was ook de bruid van Phantom Manor aanwezig.

    Ondanks het grote aanbod aan Disney-figuren, verliep de avond echter een beetje chaotisch. Bij de aankondiging van het evenement was er spraken van een reserveringssysteem voor de meet 'n' greets, maar op de avond liepen de Disney-figuren door elkaar en ontstonden er lange wachtrijen. Tijdens het wachten kon het ook zijn dat het Disney-figuur vervangen werd door een ander.

    Tijdens de hele avond bleven ook vele attractie gewoon geopend. 

    Foto's ED92.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.