Reclame
terug

Menukaart Royal Pub in Disney Village geüpdatet na kritiek op het niet-Brits eten

Het beste 'pub' eten.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    The Royal Pub, het vernieuwde restaurant in Disney Village, heeft enkele wijzigingen aangebracht in het getoonde menu na reclame voor het beste "Brits" eten, maar op de menukaart stonden veel niet-Britse gerechten.

    The Royal Pub, een recent geopend restaurant in Disney Village, heeft de plek ingenomen van King Ludwig's Castle en wordt gepresenteerd als een authentieke "Britse" pub. Bij het bekijken van het menu dat buiten het restaurant werd tentoongesteld, viel direct op dat het werd aangeprezen als "The best of British food". Echter, tot verbazing van velen, prijkten er meerdere Ierse gerechten op de lijst. Hoewel Noord-Ierland deel uitmaakt van het Verenigd Koninkrijk, behoort het niet tot Groot-Brittannië. Technisch gezien omvat Groot-Brittannië alleen het eiland bestaande uit Engeland, Schotland en Wales.

    Enkele van de Ierse lekkernijen die op het menu stonden, waren onder andere de Bushmills Irish Tiramisu en het Guinness-Braised Beef, waarbij de laatstgenoemde zelfs werd gecategoriseerd als een 'Traditioneel Brits recept'. Hoewel er ook andere gerechten op het menu te vinden waren die niet per se Brits waren, trokken met name de Ierse gerechten de meeste aandacht vanwege de complexe geschiedenis tussen Ierland en Groot-Brittannië.

    Disneyland Paris heeft nu deze misser rechtgezet door de vermelding 'The best of British food' te vervangen door 'The Finest Pub food'. Deze verandering in benaming zorgt voor een meer accurate weergave van de diversiteit aan smaken en keukens die gasten in de Royal Pub kunnen verwachten.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.