Reclame

Mickey and the Magician toegankelijk voor doven

Disneyland Parijs past zijn theatershow aan.
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs past zijn populaire theatershow Mickey and the Magician aan met gebarentaal. In december zullen er, in totaal, 6 dagen zijn waarop een doventolk aanwezig is om de show live te vertalen. Hierdoor kunnen doven mensen ook genieten van deze prachtige show.

"We willen onze shows en ons aanbod continue verbeteren zodat ook mensen met een beperking, zoals dove of slechtziende gasten kunnen genieten van de Disney-magie", vertelt een woordvoerder van Disneyland Parijs. Het toevoegen van gebarentaal past ook in de verplichtingen die wettelijk zijn vastgelegd om toegankelijker te worden voor mensen met een beperking. Tijdens de voorstelling wordt er gebruik gemaakt van de Franse gebarentaal.

De aangepast voorstellingen worden opgevoerd op zaterdag 23 en zondag 24 december, zaterdag 30 en zondag 31 december en zaterdag 6 en zondag 7 januari 2018 in het Animagique Theater in het Walt Disney Studios Park. Telkens worden er vijf voorstellingen voorzien van een doventolk, om 11:45, 12:50, 13:55, 16:10 en 17:15.

Mickey and the Magician draait om Mickey Mouse die als assistent van een goochelaar allerlei avonturen meemaakt waneer hij 's nacht in het atelier moet opruimen. De meest iconische Disney-liedjes van The Lion King, Aladdin, Assepoester en nog vele andere komen aan bod.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 5

4 februari 2024 13:01

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.