Reclame

Mickey en zijn vrienden krijgen een eigen show

Dans en zing mee!
1 minuut om te lezen
In het Walt Disney Studios Park worden kinderen en hun families verwelkomd in een gloednieuwe interactieve show in Studio D in het gezelschap van Mickey, Minnie en hun vrienden van Disney Junior. Deze nieuwe ervaring geeft kleintjes de kans om met hun favoriete Disney Figuren te zingen en dansen.

De show, die de naam 'Disney Junior Dream Factory' genoemd wordt, zal plaatsvinden op de locatie waar zich de show Disney Junior Live on Stage bevond. Deze was in het voorjaar voor het laatst te zien. De zaal krijgt een nieuwe naam 'Studio D'. "De nieuwe belevenis geeft de allerkleinste onder ons de kans om mee te zingen en te dansen met hun favorieten Disney-figuren zoals Mickey en Minnie Mouse", vertelt Disney. Naast Mickey en Minnie, zullen ook Fancy Nancy, Vampirina en Timon aanwezig zijn tijdens de show. 

Het decor krijgt volgens de eerste concept art een steampunkthema, net als de kostuums van Mickey en Minnie Mouse. Een exacte openingsdatum is nog niet geweten. Momenteel staat de opening gepland ergens in het najaar van 2020.

Mickey krijgt het alvast druk volgend jaar, want ook zijn show 'Mickey and the Magician', dat iets verder speelt in het Animagique Theater komt terug van 1 februari tot en met 6 september 2020.

Update: door Corona komt 'Mickey and the Magician' voorlopig niet terug. Je kan wel een selfie met Mickey en zijn vrienden nemen op het podium.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.