Reclame

Mini parades met verschillende Disney-figuren in Disneyland Paris

Geniet van talrijke Disney-figuren
1 minuut om te lezen
Sinds de heropening van Disneyland Paris wordt er meer en meer entertainment aan het aanbod toegevoegd. Na de talrijke selfie-spots, kan je op verschillende momenten doorheen de dag genieten van mini parades en cavalcades met onder andere Mickey, Minnie, Pluto, Goofy en The Incredibles.

Door de Coronamaatregelen organiseert Disneyland Paris geen parades of avondshows meer, maar wordt er groot ingezet op de aanwezigheid van de Disney-figuren. Doorheen het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park kan je talrijke selfie-spots vinden waar je, op een veilige afstand, een foto kan nemen met een Disney-figuur.

Nu kan je op willekeurige momenten op de dag genieten van mini parades in beide Disney-parken. Prinses Rapunzel rijdt in haar koninklijke koets doorheen het Disneyland Park. Op Main Street U.S.A. rijden tricycles en voertuigen rond met Mickey, Minnie, Goofy, Pluto, Knabbel en Babbel, Baloo, Rafiki en vele anderen. In het Walt Disney Studios Park loopt je dan weer Elastigirl en Mr Incredible tegen het lijf.

Cast Members dragen een bordje met daarop de boodschap om 1,5m afstand te houden. Het is dus niet de bedoeling om naar de Disney-figuren toe te lopen om een foto te maken.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.