Reclame
terug

Muziek van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel beschikbaar op streamingplatformen

Ben jij ook zo fan van de muziek?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Als je in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel loopt, dan hoor je muziek uit de Marvel-films en -series. Deze muziek werd speciaal geremixed voor het hotel door producer Naveed Dezfoli. Tot nu toe moest je in het hotel aanwezig zijn om deze muziek te beluisteren, maar deze is nu ook digitaal beschikbaar.

    "De muziek uit de films is speciaal gemaakt om de films te ondersteunen", vertelt prodcuer Naveed Dezfoli. Deze kon dus niet gebruikt worden in het eerste hotel dat volledig aan Marvel is toegewijd en moest dus opnieuw geremixed worden om als achtergrondmuziek gebruikt te kunnen worden. "We hebben er een nieuwe stijl van gemaakt zodat het een eerbetoon aan de cultuur en stijl van New York wordt.", vertelt Naveed.

    De stijl wordt Chillhop genoemd, en is nauw verbonden met de cultuur van New York. Het is een frisse benadering van hiphop en jazz, met pakkende patronen en soms zelfs een beetje humor.

    Het album is beschikbaar op verschillende streamingplatformen waaronder Spotify, Apple Music, Amazon Music, YouTube Music, Deezer en vele andere. Scan de QR-code hieronder voor een link naar het album. Meer weten over de totstandkoming van deze muziek? Lees dan het volledige interview met Naveed Dezfoli op de website van Disneyland Paris.

    Art-of-Marvel-QR-Code24-768x768.png

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.