Reclame

Na 10 jaar is het tijd om afscheid te nemen van deze show

Disney Junior Live on Stage stopt er mee...
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft besloten om te stoppen met de show Disney Junior Live on Stage. Op zondag 31 maart 2019 kan je genieten van de laatste voorstelling. Dat heeft Disneyland Parijs zelf bekend gemaakt.

De eerste voorstelling van de show Disney Junior Live on Stage was in 2009 en werd gebaseerd op enkele series van de TV-zender Disney Junior. Deze zijn Mickey Mouse Clubhouse, Handy Manny, Little Einsteins en My Friends Tigger & Pooh. De series zijn al enkele jaren niet meer te zien.

Tijdens de interactieve, muzikale show worden de meest bekende liedjes uit de series gezongen. Mickey, Minnie, Donald, Goofy en de andere Disney-figuren zijn te zien als poppen. De show is vooral populair bij kinderen.

Disney Junior Live on Stage is meermaals per dag te zien in hetzelfde gebouw als de interactieve show Stich Live!. Wat er met deze show gaat gebeuren is nog niet bekend.

Veel shows en attracties schieten er in het Walt Disney Studios Park niet meer over. Op 1 april sluit ook de attractie Armageddon: Les Effects Spéciaux zijn deuren en het gebouw Art of Disney Animations staat momenteel ook al leeg. Later dit jaar volgt nog de achtbaan AeroSmith Rock 'n' Roller Coaster.

De sluitingen staan in teken van de herstructurering van het park. Tegen 2025 wordt het Walt Disney Studios Park uitgebreid met 3 nieuwe themalanden gebaseerd op Marvel, Frozen en Star Wars en komt er een groot meer in het midden van het park.

Bekijk hier nog eens de volledig voorstelling van Disney Junior Live on Stage:

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 13

1 april 2024 12:15

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.