Reclame
terug

Naambord 'Avengers Assemble: Flight Force' geïnstalleerd bij attractie

De opening komt nu wel heel kort bij...

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Op Twitter is een foto verschenen van het naambord van de nieuwe Iron Man attractie. Het bord lijkt veel op het bord met de naam van Avengers Campus. Het einde van de bouw van de attractie is alvast in zicht.

  Ook aan de laatste details wordt er aandacht besteed. Zo wordt het nieuwe naambord van de attractie 'Avengers Assemble: Flight Force' geïnstalleerd. Op een foto op Twitter, gedeeld door Theme Park Travellers, zien we het zilveren bord met het Avengers 'A' logo. Op de bovenkant is duidelijk 'Avengers' te lezen. De volledige naam wordt later toegevoegd.

  De attractie is een makeover van de Rock 'n' Roller Coast featuring AeroSmith. De baan van de achtbaan is niet gewijzigd, maar de attractie heeft een nieuw thema, nieuwe voorshow, inclusief een grote Iron Man animatronic, en nieuwe wagentjes gekregen.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

  23 juni 2024 18:33

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

  26 mei 2024 17:53
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.