Reclame

Neem een exclusieve kijk in het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Het hotel is bijna klaar voor opening.
1 minuut om te lezen
De verbouwingen aan het nieuwe Disney's Hotel New York - The Art of Marvel zijn bijna voltooid. Het nieuwe hotel zal de grootste collectie aan Marvel-kunstwerken tentoonstellen, zonder af te doen aan de geest van New York.

Het nieuwe hotel wordt een samensmelting van het Marvel universum en de eigenheid van New York City. Het is één van de meest ambitieuze projecten van Disneyland Paris van de afgelopen jaren. De opening was gepland voor juni 2020, maar het Coronavirus gooide roet in het eten. Nu staat de opening gepland voor 2021.

Het hotel is volledig opnieuw ontworpen in een meer eigentijdse stijl. Vanaf het moment dat je het hotel binnenstapt wordt de geest van New York City weerspiegeld in de verticale lijnen, die verwijzen naar de karakteristieke wolkenkrabbers.

Marvel-kunstwerken maken een groot deel uit van het nieuwe hotel. Maar liefst 95 kunstenaars hebben meer dan 300 werken gemaakt die tentoongesteld worden op verschillende plaatsen.

Verder zijn er twee nieuwe restaurants, het Manhattan en Downtown Restaurant een nieuwe Skyline Bar met een prachtige zicht over New York, met natuurlijk het Avengers hoofdkwartier. Dit zicht werd mogelijk gemaakt door 3D technologie. Leuk weetje, het uitzicht veranderd naargelang het moment van de dag. Ook hier gaat de zon onder!

Bekijk de transformatie van het hotel in het onderstaande filmpje.

Foto's en video copyright Disney.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 47

26 november 2023 18:11

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Stemactrice 'Asha' uit Wish geeft performance in Disneyland Paris

18 november 2023 13:59
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.