Reclame

Nieuw boek over Pirates of the Caribbean verkrijgbaar in Disneyland Parijs

Ontdek de attractie door de ogen van de Disney Imagineers.
1 minuut om te lezen
Vanaf 27 februari 2019 kan je in Disneyland Parijs een uniek boek kopen over de attractie Pirates of the Caribbean in Adventureland. Het boek vertelt het verhaal van de Parijse versie die in 1992 werd geopend door de ogen van de Disney Imagineers.

Na de grote renovatie van Pirates of the Caribbean in 2018, werd het boek gemaakt en verzonden naar talrijke Disney-fansites als promotie. De reactie was echter zo groot, dat Disneyland Parijs heeft besloten het boek uit te brengen voor iedereen. Het boek is tweetalig (frans en engels) en telt 96 pagina's vol met de geschiedenis van de attractie. Het werd samengesteld met oude foto's, document en anekdotes van de Disney Imagineers die aan de eerste versie van de attractie hebben gewerkt in 1992.

Het boek is te verkrijgen in de souvenirwinkel naast de attractie (Coffre du Capitaine), maar ook bij de Storybook Store op Main Street U.S.A. en The Disney Gallery in Disney Village. De prijs is €19,99 per stuk.

Later dit jaar zal er ook een soortgelijk boek verschijnen over Phantom Manor, met details over de renovatie en het originele verhaal.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 10

10 maart 2024 16:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.