Reclame

Nieuw 'Five Guys' restaurant in Disney Village

Disney Village breidt verder uit
1 minuut om te lezen
De Amerikaanse burgerketen Five Guys opent begin 2017 een eigen restaurant in Disney Village. Het restaurant komt te liggen in het gebouw van de NEX Game Arcade, wat een oppervlakte heeft van 400 vierkante meter en zal liggen naast Vapiano, dat later dit jaar opent.

De kwaliteit van het eten in Disneyland Parijs is voor velen niet zo geweldig. Het lijkt erop dat de nieuwe CEO Catharine Powell dit probleem aan het aanpakken is. Na Vapiano, komt er nu Five Guys.

Five guys, opgericht in 1986, is een Amerikaanse burgetketen dat bekent staat voor zijn verse hamburgers die je volledig zelf kan samenstellen. Kwaliteit en versheid staan centraal. De burgers worden niet op voorhand gemaakt, maar pas wanneer je ze bestelt. Een beetje langer wachten, maar de smaak is een pak beter. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden dat warme ingrediënten onderaan liggen en koude boven. Dit maakt deel uit van hun 'flavor profile'.

Na de opening van een restaurant in Bercy Village, wordt Disney Village de tweede locatie in Frankrijk. Er staan nog vestigingen gepland in en rond Parijs.


Update: het restaurant zou opengaan op maandag 6 maart 2017.

 

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.