Reclame
terug

Nieuw menu voor Walt's

Vers en seizoensgebonden

2 minuten om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

Het design van Walt's, een Amerikaans restaurant heeft een facelift gekregen als deel van het plan voor de restaurants van het park een meer belangrijke rol te geven in de beleving van de gasten. Niet alleen het design, maar ook het menu heeft een update gekregen.

Vers en seizoensgebonden

Dit zijn de sleutelwoorden voor het nieuwe menu. De keuken is Amerikaans geïnspireerd met een Frans tintje. Elk restaurant in Disneyland Parijs heeft zijn eigen thema en zijn eigen iconische gerechten, zo is elk gerecht in Walt's restaurant gerelateerd aan Walt en zijn verhaal.

In dit gerecht wordt sinaasappelsap gebruikt in combinatie met kreeft gepocheerd in boter. Dit is een referentie naar Walt's liefde voor California en Florida waar hij zijn eerste park bouwde. Ook enkel favorieten gerechten van Walt, waaronder aardappelsalade met Angus beef en lemoentaartje staan nu op de menukaart. Ook aan de kinderen is gedacht! Zij kunnen hun eigen ijsje samenstellen naar hun smaak en creativiteit.

Walt's restaurant

Walt's is een restuarant in Victioriaanse stijl dat zich aan de ingang van het park bevindt. Het is een van de gasten hun favoriet omdat het eigentijdse en verfijnde Amerikaanse gerechten serveerd. Het hele restaurant is een eerbetoon aan het werk en leven van Walt. Aan de ingang van het restaurant hangen daarom ook foto's die de belangrijkse momenten in het leven van Walt illustreren.

Het restaurant is opgedeeld in 6 zalen met elk hun eigen thema:

 • Fantasyland
  Een zaal in gotische stijl die de vroegere versie van Fantasyland illustreert met schilderen, conceptkunst en beelden van sprookjes zoals Sneeuwwitje, Pinokkio en Alice in Wonderland.
 • Adventureland
  Een oosters ingerichte zaal met schetsen van de attractie 'Pirates of the Caribbean'.
 • Discoveryland
  Ingericht met een grote collecties aan illustraties van de boeken van Jules Verne. Inclusief een grote open haard.
 • Disneyland Hotel
  Een kleinere zaal met de schetsen die de inspiratie waren voor het hotel.
 • Grand Canyon
  Een rustige zaal ingericht met foto's van de Grand Canyon.
 • Frontierland
  De inspiratie voor deze zaal met als thema de spookstad 'Thunder Mesa' zijn de attracties Big Thunder Mountain, Phantom Manor en Thunder Mesa Riverboats.

(foto's copyrighted Disneyland Parijs)

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

7 juli 2024 16:05

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

30 juni 2024 15:18

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45
Je verblijf in Disneyland Paris
Zin in een trip naar de magie?

Bekijk de aanbiedingen

Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.