Reclame

Nieuw! Powerbanks in Disneyland Paris

Nooit meer een lege batterij
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris zet in op digitalisering en dat is ook te merken in de Disney Parken. In de parken zijn zuilen geplaatst waar je een powerbank kan huren om je telefoon op te laden.

Meer en meer functionaliteiten worden beschikbaar via de officiële app van Disneyland Paris, zoals het aanvragen van een Standby Pass, het checken van locatie en tijden van de selfie-spots, Mobile Ordering of zelfs het openen van je hotelkamer.

Dit vraagt extra werk van je telefoon en dus ook van je batterij. Hierop heeft Disneyland Paris een antwoord. Doorheen de Disney Parken zijn zuilen geplaatst met daarin powerbanks die je kan huren. Dit kost €4 voor 2 uur, of €10 voor een hele dag. Geraak je deze kwijt of neem je hem mee naar huis? Dan betaal je een boete van €30.

Wanneer je de powerbank terug plaatst, wordt de automatisch terug opgeladen. De powerbanks zijn geschikt voor Micro USB, USB C en iPhone kabels. De zuilen zijn te vinden aam ingang van het Disneyland Park op Town Square en onder Main Street Station en in Studio 1 (Walt Disney Studios Park).

Foto's: DLPReport

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.