Reclame
terug

Nieuw! Powerbanks in Disneyland Paris

Nooit meer een lege batterij

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris zet in op digitalisering en dat is ook te merken in de Disney Parken. In de parken zijn zuilen geplaatst waar je een powerbank kan huren om je telefoon op te laden.

    Meer en meer functionaliteiten worden beschikbaar via de officiële app van Disneyland Paris, zoals het aanvragen van een Standby Pass, het checken van locatie en tijden van de selfie-spots, Mobile Ordering of zelfs het openen van je hotelkamer.

    Dit vraagt extra werk van je telefoon en dus ook van je batterij. Hierop heeft Disneyland Paris een antwoord. Doorheen de Disney Parken zijn zuilen geplaatst met daarin powerbanks die je kan huren. Dit kost €4 voor 2 uur, of €10 voor een hele dag. Geraak je deze kwijt of neem je hem mee naar huis? Dan betaal je een boete van €30.

    Wanneer je de powerbank terug plaatst, wordt de automatisch terug opgeladen. De powerbanks zijn geschikt voor Micro USB, USB C en iPhone kabels. De zuilen zijn te vinden aam ingang van het Disneyland Park op Town Square en onder Main Street Station en in Studio 1 (Walt Disney Studios Park).

    Foto's: DLPReport

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

    20 mei 2024 00:24
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.