Reclame

Nieuw seizoen voor Walt Disney Studios: Marvel Summer of Super Heroes

Het Marvel entertainment breidt uit!
1 minuut om te lezen
De Marvel Superhelden komen in de zomer van 2018 naar het Walt Disney Studios Park. Dit werd vandaag bekend gemaakt op Comic Con in Londen en door een officieel persbericht van Disneyland Paris.

Iron Man, Thor, Captain America, Spider-Man, Star-Lord en Black Widow zullen voor het eerst exclusief te zien zijn in Disneyland Parijs van 10 juni tot en met 30 september. De Marvel superhelden krijgen hun eigen seizoen in het Walt Disney Studios Park met een adembenemende stuntshow in het CinéMagique Theater, een show met superhelden op het podium bij de Tower of Terror en meet & greets met Marvel figuren.

Recent nog was Disneyland Parijs op zoek naar nieuwe stuntmannen en -vrouwen voor een nieuwe show die hoogstwaarschijnlijk zal plaatsvinden in het CinéMagique Theater. Disneyland Parijs noemt het seizoen 'DE' grote afsluiter van de vieringen voor de 25e verjaardag dat je zeker niet mag missen.

De Marvel Summer of Super Heroes is niet het enigste Marvel entertainment dat naar Disneyland Parijs komt. In oktober 2018 sluit Disney's Hotel New York voor een make-over naar een Marvel-thema. Onder de naam Disney's Hotel New York: The Art of Marvel kan je vanaf midden 2020 je favoriete superhelden hier ontmoeten.

Verder heeft The Walt Disney Company plannen om tegen 2024 een nieuwe Marvel-attractie te bouwen in het Walt Disney Studios Park.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.