Reclame
terug

Nieuw: test met Single Rider wachtrij bij Big Thunder Mountain

Ga een rondje alleen in Big Thunder Mountain

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Parijs test momenteel de Single Rider wachtrij bij de populaire achtbaan Big Thunder Mountain in Frontierland. Als je het niet erg vindt om alleen een ritje te maken op de achtbaan, dan kan je kiezen voor deze wachtrij. De lege plaatsen worden zo opgevuld.

    Het nieuws werd gebracht door de Disney-fansite ED92. Door het invoeren van een Single Rider wachtrij kan Disneyland Parijs de capaciteit van de achtbaan verhogen. Momenteel zijn er 30 zitplaatsen per trein, maar deze worden niet altijd volledige opgevuld. De lege plaatsen worden op deze manier benut voor mensen die het niet erg vinden om alleen een ritje te maken.

    Als je naar de Single Rider ingang gaat, krijg je een geplastificeerde kaart aan een lanyard die je toegang geeft tot de wachtrij. Hoe lang de test zal lopen, is niet gekend.

    Dagelijks staan er lange wachtrijen die tot meer dan één uur kunnen oplopen. Buiten de Single Rider, beschikt Big Thunder Mountain ook nog over het FASTPASS systeem.

    Disneyland Paris had tot nu toe vijf attracties met een Single Rider wachtrij, namelijk Hyperspace Mountain, RC Racer, Toy Soldiers Parachute Drop, Crush's Coaster en Ratatouille.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 25

    23 juni 2024 18:33

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.