Reclame

Nieuw: test met Single Rider wachtrij bij Big Thunder Mountain

Ga een rondje alleen in Big Thunder Mountain
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs test momenteel de Single Rider wachtrij bij de populaire achtbaan Big Thunder Mountain in Frontierland. Als je het niet erg vindt om alleen een ritje te maken op de achtbaan, dan kan je kiezen voor deze wachtrij. De lege plaatsen worden zo opgevuld.

Het nieuws werd gebracht door de Disney-fansite ED92. Door het invoeren van een Single Rider wachtrij kan Disneyland Parijs de capaciteit van de achtbaan verhogen. Momenteel zijn er 30 zitplaatsen per trein, maar deze worden niet altijd volledige opgevuld. De lege plaatsen worden op deze manier benut voor mensen die het niet erg vinden om alleen een ritje te maken.

Als je naar de Single Rider ingang gaat, krijg je een geplastificeerde kaart aan een lanyard die je toegang geeft tot de wachtrij. Hoe lang de test zal lopen, is niet gekend.

Dagelijks staan er lange wachtrijen die tot meer dan één uur kunnen oplopen. Buiten de Single Rider, beschikt Big Thunder Mountain ook nog over het FASTPASS systeem.

Disneyland Paris had tot nu toe vijf attracties met een Single Rider wachtrij, namelijk Hyperspace Mountain, RC Racer, Toy Soldiers Parachute Drop, Crush's Coaster en Ratatouille.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 2

17 januari 2024 17:48
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.