Reclame

Nieuw themaland 'Worlds of Pixar' in het Walt Disney Studios Park

Het park wordt hervormd.
1 minuut om te lezen
Het Walt Disney Studios Park ziet er vanaf nu een klein beetje anders uit. Disney heeft besloten om de namen van de themalanden om te gooien. Vanaf nu kan je het themaland 'Worlds of Pixar' bezoeken.

Aan de rechterzijde van het Walt Disney Studios Park verdwijnt Toy Story Playland en een deel van Toon Studio. De bestaande Pixar attracties waaronder Toy Soldiers Parachute Drop, Slinky Dog ZigZag Spin, RC Racer, Cars ROAD TRIP, Cars Quatre Roues RallyeCrush's Coaster en Ratatouille: The Adventure

/activiteiten/entertainment/attracties/ratatouille-adventure/

kan je voortaan vinden in het themaland 'Worlds of Pixar'.

Het nieuwe themaland krijgt nieuwe fotomomenten en 'Instagrammable' achtergronden, waaronder een poort met de tekst 'to inifinity and beyond', een verwijzing naar Toy Story. 

Verder zullen er door Pixar geïnspireerde decoraties en merchandise-kiosken te vinden zijn. Nieuwe themasnacks en -snoepjes zoals zandkoekjes en exclusieve Worlds of Pixar-donuts en -cupcakes zullen verkrijgbaar zijn bij vier kiosken. Op willekeurige momenten zullen ook Pixar-figuren, zoals Lightning McQueen en The Incredibles te zien zijn in het themaland.

Het wijzigen van het gebied is onderdeel van de transformatie die het Walt Disney Studios Park momenteel door gaat, waarbij meer recente Disney-Pixar-verhalen en personages zullen toegevoegd worden. In 2022 zal het ook het nieuwe themaland Avengers Campus openen.

De attractie Aladdin's Flying Carpets, het Animagique Theater en Animation Celebration blijven voorlopig wel onderdeel van het themaland 'Toon Studio'. Deze krijgen in de toekomst een nieuwe bestemming.

Foto's: Disneyland Paris & DLP Report.

Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.