Reclame
terug

Nieuwe 4D-bioscoop geopend in Disney Village

Film beleven was nog nooit zo echt!

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Een film beleven in Disneyland Parijs was nog nooit zo echt dankzij de nieuwe 4D-filmzaal. Deze werd geopend in de Gaumont-bioscoop in Disney Village. De nieuwe 4D technologie voegt bewegende stoelen, wind-, geur-, mist- en watereffecten toe aan de filmervaring.

    De Gaumont-bioscoop bevindt zich langs de ingang van de diner-show Bufallo Bill's Wild West Show. Sinds kort is er één zal uitgerust met de 4D-technologie, die vergelijkbaar is met de vroegere attractie "Honey, I shrunk the audience" die van 1999 tot 2010 te zien was in het Discoveryland Theater. Zo kunnen de stoelen bewegen en kan er gebruik gemaakt worden van wind-, geur-, mist- en watereffecten tijdens de film.

    Momenteel kan je in de bioscoop in Disney Village enkel de films "Solo: A Star Wars Story" en "Jurassic World: Fallen Kingdom". Jammer genoeg zijn deze films enkel het frans te bekijken (zonder ondertiteling). Hopelijk past Disneyland Parijs dit in de toekomst aan. Een ticket voor de bioscoop kost € 19,99. Voor de 3D-bril betaal je € 1 extra.


    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

    9 juni 2024 21:44

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

    2 juni 2024 22:45
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.