Reclame

Nieuwe 4D-bioscoop geopend in Disney Village

Film beleven was nog nooit zo echt!
1 minuut om te lezen
Een film beleven in Disneyland Parijs was nog nooit zo echt dankzij de nieuwe 4D-filmzaal. Deze werd geopend in de Gaumont-bioscoop in Disney Village. De nieuwe 4D technologie voegt bewegende stoelen, wind-, geur-, mist- en watereffecten toe aan de filmervaring.

De Gaumont-bioscoop bevindt zich langs de ingang van de diner-show Bufallo Bill's Wild West Show. Sinds kort is er één zal uitgerust met de 4D-technologie, die vergelijkbaar is met de vroegere attractie "Honey, I shrunk the audience" die van 1999 tot 2010 te zien was in het Discoveryland Theater. Zo kunnen de stoelen bewegen en kan er gebruik gemaakt worden van wind-, geur-, mist- en watereffecten tijdens de film.

Momenteel kan je in de bioscoop in Disney Village enkel de films "Solo: A Star Wars Story" en "Jurassic World: Fallen Kingdom". Jammer genoeg zijn deze films enkel het frans te bekijken (zonder ondertiteling). Hopelijk past Disneyland Parijs dit in de toekomst aan. Een ticket voor de bioscoop kost € 19,99. Voor de 3D-bril betaal je € 1 extra.


Misschien ook interessant?

Waarom je NU een trip naar Disneyland Paris moet boeken?! Check deze 10 redenen.

8 mei 2024 20:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.