Reclame

Nieuwe 4D-bioscoop geopend in Disney Village

Film beleven was nog nooit zo echt!
1 minuut om te lezen
Een film beleven in Disneyland Parijs was nog nooit zo echt dankzij de nieuwe 4D-filmzaal. Deze werd geopend in de Gaumont-bioscoop in Disney Village. De nieuwe 4D technologie voegt bewegende stoelen, wind-, geur-, mist- en watereffecten toe aan de filmervaring.

De Gaumont-bioscoop bevindt zich langs de ingang van de diner-show Bufallo Bill's Wild West Show. Sinds kort is er één zal uitgerust met de 4D-technologie, die vergelijkbaar is met de vroegere attractie "Honey, I shrunk the audience" die van 1999 tot 2010 te zien was in het Discoveryland Theater. Zo kunnen de stoelen bewegen en kan er gebruik gemaakt worden van wind-, geur-, mist- en watereffecten tijdens de film.

Momenteel kan je in de bioscoop in Disney Village enkel de films "Solo: A Star Wars Story" en "Jurassic World: Fallen Kingdom". Jammer genoeg zijn deze films enkel het frans te bekijken (zonder ondertiteling). Hopelijk past Disneyland Parijs dit in de toekomst aan. Een ticket voor de bioscoop kost € 19,99. Voor de 3D-bril betaal je € 1 extra.


Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 46

19 november 2023 18:25

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.