Reclame

Nieuwe afleveringen 'Behind the Attraction' op Disney+

Met bekende attracties!
1 minuut om te lezen
Vanaf 1 november kan je op Disney+ nieuwe afleveringen bekijken van de serie 'Behind the Attraction'. Na een succesvol eerste seizoen, volgt er nu een tweede met attracties zoals Pirates of the Caribbean en Indiana Jones.

Ontdek met de serie 'Behind the Attraction' de fascinerende reis achter enkele van de meest iconische en geliefde attracties van de Disney Parken. In elke aflevering delen Cast Members en Disney Imagineers inzichten in de creatie van deze attracties en onthullen ze de overwegingen achter elke keuze. Niet alleen werpen ze een blik op de attracties in de Amerikaanse parken, maar ze duiken ook in de betoverende wereld van Disneyland Paris.

In het eerste seizoen werden onder andere de attracties Star Tours, The Twilight Zone Tower of Terror en Space Mountain onder de loep genomen. Nu gaat de serie verder met boeiende verhalen over Big Thunder Mountain, Pirates of the Caribbean en Indiana Jones Adventure. Daarnaast biedt de serie ook afleveringen over de culinaire hoogstandjes die te vinden zijn in de Disney Parken en de betoverende avondshows.

Het nieuwe seizoen van 'Behind the Attraction' zal beschikbaar zijn om te streamen op Disney+ vanaf 1 november."

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.