Reclame
terug

Nieuwe Ariel uit The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris

Net na de release van de film.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  Sinds 26 mei 2023 is de nieuwe Arial uit de live-action remake van The Little Mermaid te zien in Disneyland Paris. Ze is dagelijks te zien tijdens op La Place des Stars in het Walt Disney Studios Park voor een muzikale show.

  De live-action remake van The Little Mermaid is onlangs in de bioscopen verschenen, en nu is het ook mogelijk om Ariel te ontmoeten in Disneyland Parijs. Op La Place des Stars in het Walt Disney Studios Park is een betoverend Caribisch decor opgezet, compleet met palmbomen en een foto van een strand, voor een magische muzikale ervaring. Ariel verschijnt in haar menselijke gedaante, zonder haar zeemeerminnenstaart.

  Tijdens deze show hoor je verschillende bekende liedjes uit de film, waardoor bezoekers helemaal worden ondergedompeld in de betoverende wereld van The Little Mermaid. De originele Ariel is ook nog te zien in het Disneyland Park voor een meet en greet.

  Foto's: DLPReport.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

  2 juni 2024 22:45

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

  26 mei 2024 17:53

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

  20 mei 2024 00:24
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.