Reclame

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

In Avengers Campus.
1 minuut om te lezen
Nog in 2024 kunnen bezoekers genieten van een betoverende nieuwe avondshow met niemand minder dan Doctor Strange en Wanda Maximoff op de daken van de Spider-Man attractie. Deze spectaculaire show zal een ensemble van superhelden bevatten, vergezeld van indrukwekkende projecties die de nachtelijke hemel doen oplichten.

Deze nieuwe avondshow belooft een unieke ervaring te worden, die tot leven zal komen tegen het einde van 2024. Gasten zullen worden meegenomen op een magische reis die plaatsvindt op het gebouw van de Worldwide Engineering Brigade (WEB), waarbij projecties, meeslepende muziek en speciale effecten samensmelten tot een adembenemende vertoning. Deze geheel nieuwe verhaallijn zal enkele favoriete Disneyland Paris Super Heroes samenbrengen met nieuwe toevoegingen, waardoor een onvergetelijk avontuur ontstaat voor elke bezoeker.

Van de mysterieuze krachten van Doctor Strange tot de magische manipulaties van Wanda Maximoff, deze avondshow belooft een meeslepend spektakel te worden dat de grenzen van verbeelding en realiteit verlegt. Met de Spider-Man attractie als achtergrond en een cast van helden die de harten van fans zullen veroveren, wordt deze nieuwe toevoeging aan Avengers Campus een hoogtepunt van magie en avontuur voor Disneyland Paris-gasten.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.