Reclame

Nieuwe collectors item 'Disneyland Paris Fun Map' in de winkels

Een gedetailleerde map van het Disneyland Park.
1 minuut om te lezen
Vanaf 12 april 2019 is er een nieuwe gedetailleerd map van Disneyland Parijs verkrijgbaar in de winkels van Main Street U.S.A. en in Disney Village. De luxe editie van de plattegrond van het Disneyland Park is 100 op 66 centimeter en bevat elke attractie, winkel en restaurant.

De map is verschillend van diegene die gratis wordt uitgedeeld aan de ingang van het park. De luxe editie map bevat geen recente informatie over shows en parades, maar enkel een zeer gedetailleerd Disneyland Park. Alle gebouwen, attracties, winkels en restaurants zijn hier op te vinden.

Disneyland Parijs zet hiermee een traditie van 60 jaar voort. "In samenwerking met artiesten van Walt Disney Imagineering is er een gloednieuw ontwerp gemaakt", vertelt een woordvoerder.

De map is verkrijgbaar voor €7,99 bij The Storybook Store (Disneyland Park), Harrington's (Disneyland Park), Mickey’s Gallery (Disneyland Hotel) en The Disney Gallery (Disney Village). De laatste 'Fun Map' verscheen in 1995 toen het logo van Disneyland Parijs werd geüpdate.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 6

11 februari 2024 16:21

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 51

24 december 2023 20:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.