Reclame

Nieuwe concept-art toont promenade naar grote meer in Walt Disney Studios Park

We kunnen alvast niet wachten!
1 minuut om te lezen
Disney heeft een nieuwe concept-art getoond van de promenade in het Walt Disney Studios Park. De nieuwe promenade zal je binnenkort uitzicht geven over het grote meer en bevat onder meer lantaarns, bomen, bloemperken en een restuarant.

Langs de promenade kan je prachtige tuinen vinden, geïnspireerd rond populaire Disney-verhalen. Ze krijgt bijvoorbeeld de Rapunzel Garden een eigen, nieuwe attractie. Deze attractie wordt een kopie van de theekopjesmolen Mad Heater's Tea Cups in het Disneyland Park, maar met houten bootjes. Naast de attractie komt een kleine vijver. Deze is niet te verwarren met het grote meer, waar momenteel aan wordt gebouwd.

Verder is de nieuwe ingang van Toy Story Playland te zien met de grote standbeelden van Woody en Jessy. Tegenover de ingang komt een nieuwe, elegante Engelse tuin, met verwijzingen naar onder andere Peter Pan en Mary Poppins.

Op het einde van de promenade kan je een groot zelfbedieningsrestaurant vinden met 250 zitplaatsen en een terras. In het restaurant zijn ontmoetingen met Disney Figuren mogelijk.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.