Reclame
terug

Nieuwe concept art van Disney Village verschenen

Een prachtige nieuwe omgeving.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

  De vorige concept art is bijna een jaar geleden verschenen. Hierna is het even stil geweest. Tot nu. Een nieuwe concept art toont hoe een nieuw Disney Village er zou kunnen uitzien.

  Eind 2022 gaan de eerste werken van start. Café Mickey wordt omgebouwd tot Brasserie Rosalie, dat in 2023 de deuren moet openen. Hierna wordt er een tweede straat aangelegd en komen er verschillende winkel, restaurants, bars en terrassen bij. Hierbij wordt er samengewerkt met grote brands. Disney zal dus niet alles zelf uitbaten.

  Op de nieuwe concept art is een boardwalk omgeving te zien, met veel open ruimtes en natuur. Bomen en struiken zijn op dit moment de grote afwezigen. Het geheel is vergelijkbaar met Disney Springs in het Amerikaanse Walt Disney World.

  De concept art toont de nieuwe ingang wanneer van het hotel Disney's Newport Bay Club naar Disney Village loopt. De werken worden in fases opgeleverd. Tijdens de werken blijft Disney Village gewoon geopend.

  Foto: ED92.

  Misschien ook interessant?

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

  15 juli 2024 00:11

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

  9 juni 2024 21:44

  Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

  12 mei 2024 12:28
  Je verblijf in Disneyland Paris
  Zin in een trip naar de magie?

  Bekijk de aanbiedingen

  Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.