Reclame

Nieuwe concept art van renovatie Disney Village

Een enorm verschil.
2 minuten om te lezen
Disneyland Paris heeft nieuwe concept art online gezet waarin het nieuwe uiterlijk van het uitgaansgedeelte Disney Village zichtbaar wordt. De meerjarige update werd vorig jaar officieel aangekondigd en omvat nieuwe winkels en restaurants, en updates voor reeds bestaande locaties.

Disneyland Parijs heeft aangekondigd dat Disney Village, gelegen tussen de Disney-parken en de hotels, een grote transformatie zal ondergaan. Het doel van dit ambitieuze project is om de algehele ervaring van het eet-, winkel- en uitgaansgebied te verbeteren. Deze transformatie zal de komende twee jaar plaatsvinden en zal geleidelijk alle winkels en gevels in Disney Village vernieuwen, van de Disney Store tot Disney Fashion Jr.

De transformatie begint met de opening van Rosalie, een nieuwe Frans geïnspireerde brasserie die eind dit jaar haar deuren zal openen. Vervolgens zal het aangrenzende gebouwenblok, dat bijna 200 meter beslaat, volledig worden getransformeerd. De renovatiewerkzaamheden zullen in twee fasen worden uitgevoerd om de impact op de gastervaring te minimaliseren.

In de eerste fase, die van begin 2024 tot het volgende najaar zal duren, zullen winkels zoals Disney Fashion, Disney Fashion Jr en The Disney Gallery worden getransformeerd. Deze winkels zullen nieuwe winkelconcepten bevatten, zoals Fashion & Lifestyle, Home Décor, Disney Art & Collectibles, en zullen profiteren van grote, transparante ramen om ze beter zichtbaar te maken vanaf de hoofdpromenade. De winkels zullen volledig worden gerenoveerd, inclusief nieuwe indelingen, inrichting en decoratie. Daarnaast zullen gloednieuwe gevels worden gebouwd, met natuurlijke tinten van hout, baksteen en metaal, om Disney Village een eigentijdse en uitnodigende visuele identiteit te geven.

Naast de vernieuwing van de winkels zal ook de buitenruimte van Disney Village worden aangepakt. Er zullen uitgebreide werkzaamheden plaatsvinden aan het terrein, het omliggende landschap en de verlichting. Deze verbeteringen zullen ervoor zorgen dat de viering van geliefde Disney-verhalen en -ervaringen wordt verlengd, waarbij gasten kunnen genieten van de magie die ook in de parken en hotels van het resort te vinden is. De hoofdstrook en de gevels zullen worden versierd met exclusieve afbeeldingen die speciaal voor Disney Village zijn gemaakt, als eerbetoon aan Disney-personages en denkbeeldige werelden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58

Online inchecken vanaf 25 januari 2024 beschikbaar voor gasten Disney Hotel

19 januari 2024 15:12

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 52

31 december 2023 17:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.