Reclame

Nieuwe concept art voor het Frozen-themaland

Het Koninkrijk Arendelle wordt zichtbaar.
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft met een nieuwe concept art bekend gemaakt hoe het nieuwe Frozen-themaland er zal uitzien. Het nieuwe themaland komt te liggen in het Walt Disney Studios Park langs een groot meer.

Op de concept art is het Koninkrijk Arendelle uit Frozen te zien. De komende jaren wordt het Scandinavische havenstandje gebouwd in het Walt Disney Studios Park. Als je het gebied binnen komt, zie je in de verte de met sneeuw bedekte berg en het beroemde ijskasteel van Anna en Elsa.

In het gebied komt er een grote Frozen-attractie waarbij je wordt meegenomen naar het hart van het Koninkrijk Arendelle. Het gerucht gaat dat de attractie vergelijkbaar wordt met de bestaande dark-ride 'Frozen Ever After' in het Amerikaanse Disney-park Epcot. Verder komt er een meet 'n' greet locatie, een winkel en een restaurant in het gebied.

Het openingsjaar is nog niet bekend. Volgens de huidige plannen zou dit rond 2023 zijn. Momenteel wordt er gebouwd aan de Avengers Campus met een nieuwe attractie rond de superheld Spider-Man en de verbouwing van de achtbaan Rock 'n' Roller Coaster die een Iron Man overlay krijgt.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.