Reclame

Nieuwe Crush's Coaster-spel gelanceerd

Verveel je niet meer in de wachtrij van Crush Coaster
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft een nieuwe versie gelanceerd van het spel 'Crush's Coaster: The Game'. Het spel, dat je kan spelen als je aan het wachten bent voor de achtbaan Crush's Coaster in het Walt Disney Studios Park, was al een paar weken niet beschikbaar. Nu kan je terug naar hartelust de beste surfer worden.

In het spel is het de bedoeling om de beste surfer te worden van de Oost-Australische stroming door obstakels te vermijden en zoveel mogelijk zeesterren te verzamelen. Je hoeft hiervoor geen aparte app te installeren. Het spel kan gespeeld worden in de browser van je telefoon.

Vroeger kon je het spel enkel spelen in de wachtrij van de achtbaan Crush's Coaster, omdat enkel hier een WiFi-verbinding beschikbaar was. Het volledige Walt Disney Studios Park beschikt nu over WiFi, dus spelen kan je overal.

Het spel kreeg een nieuw design, meer level, een variabele moeilijkheidsgraad en de mogelijkheid om de bewegingssensor van je telefoon te gebruiken. Het is beschikbaar in het Engels en het Frans.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.