Reclame
terug

Nieuwe datum Disneyland Paris Pride bekend gemaakt

Het wordt verschoven naar 2021.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    In Frankrijk mogen tot zeker midden juli 2020 geen grote evenementen georganiseerd worden. Hierdoor moest Disneyland Paris Pride en Electroland worden geannuleerd. Voor Electroland werd al onmiddellijk een nieuwe datum bekend gemaakt, maar nog niet voor Disneyland Paris Pride.. Tot nu..

    Het evenement wordt nu verplaatst naar 12 juni 2021. Tickets zijn nog niet te koop. Tijdens Disneyland Paris Pride staat het Disneyland Park volledig in het teken van de diversiteit. Het park in Parijs is het enigste dat officieel een standpunt inneemt voor de LGBT-gemeenschap. 

    Het zou de tweede keer zijn dat Disneyland Paris officieel het evenement organiseert. De vorige jaren werd dit door een andere organisatie gedaan. Tijdens deze speciale avond zijn de meeste attracties gewoon geopend, is er speciale merchandising te koop en zijn er optredes. Dit jaar stond Mika op de affiche.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 26

    30 juni 2024 15:18

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

    26 mei 2024 17:53
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.