Reclame

Nieuwe details onthuld voor Cars Route 66: Road Trip in Disneyland Paris

De nieuwe Pixar overlay van Studio Tram Tour.
1 minuut om te lezen
De langdurige en geweldige samenwerking tussen Disney Imagineers en Pixar gaat verder. Samen werken ze aan de nieuwe overlay van Studio Tram Tours: Behind the Magic in het Walt Disney Studios Park.

De attractie wordt omgevormd met een Cars overlay tot een prachtige reis voor het hele gezin, waarin je enkele van de gekke attracties langs de beroemde snelweg Route 66 ontdekt. Tijdens een nieuwe sneak peek, wordt het nieuwe opstapstation van de attractie getoond. Deze is geïnspireerd op de moderne architectuur uit het midden van vorige eeuw, met enkele knipoogjes naar de autowereld.

Als toegangspoort tot alle wonderen die op Route 66 op je wachten, komen gasten het station binnen via een hokje, compleet met kaarten, ansichtkaarten en andere decoratieve items. Het uitwerken van deze details is waar Pixar Animation Studios en Walt Disney Imagineering om bekend staan.

Het laadstation, dat halverwege de bouw staat, is het eerste gebouw dat buiten de huidige grenzen van Walt Disney Studios Park is gebouwd. Na voltooiing zal het voor bezoekers toegankelijk zijn via een nieuwe weg die zich uitstrekt vanaf Toy Story Playland. Cars Route 66 Road Trip is de eerste stap in de uitbreiding van Walt Disney Studios Park.

Foto's copyright Disney.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 20

20 mei 2024 00:24
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.