Reclame

Nieuwe details over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park

Het grote meer wordt een prachtige showlocatie.
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs heeft nieuwe details bekend gemaakt over de uitbreidingen van het Walt Disney Studios Park. Het park wordt de komende jaren uitgebreid met een Marvel, Frozen en Star Wars-themaland. In het midden van het park kom er een groot meer.

Het meer zal ongeveer 3 hectare groot worden en wordt de nieuwe hub van het Walt Disney Studios Park met prachtige wandelpaden, bankjes en restaurants aan het water. "Het meer zal niet enkel dienen voor het uitzicht, maar ook als een unieke entertainmentlocatie met een 360 graden zicht", vertelt David Wilson, site portfolio executive voor Euro Disneyland Imagineering.

Er komen prachtige watershows, zowel overdag als 's nachts. Daarom wordt het meer voorzien van de nieuwste technieken met onder andere fonteinen, muziek, licht en speciale effecten.

Het meer zal een toegangspoort worden naar de omringende themaladen. Het herkenningspunt van het nieuwe Frozen-themaland wordt een 40 meter hoge berg. Aan de voet van de berg wordt het stadje Arendelle nagebouwd. Zowel in het Frozen-, als het Star Wars-themaland komen één grote attractie, een restaurant, winkels en meet 'n' greet locaties.

De werkzaamheden voor de nieuwe themalanden starten op het einde van dit jaar.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 19

12 mei 2024 12:28

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 15

14 april 2024 18:31
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.