Reclame

Nieuwe details over renovatie Disney Village

Grootse plannen!
3 minuten om te lezen
Disney fan-site OutsidEars heeft nieuwe details online gezet over de grote renovatie van Disney Village. Eerst werd gedacht dat het om een 1 april grap zou gaan, maar dit werd door hun ontkracht. Disney Village gaat in de toekomst volledig op de schop. Ontdek hier hoe het er gaat uizien.

Op deze concept art is een enorm transformatie te zien van het gebied achter het restaurant 'Earl Of Sandwich' en 'Mc Donalds'. Zo gaat het gebouw van het huidige Rainforest Café grotendeels vervangen worden en maak dit plaats voor een nieuw restaurant, mogelijks Hard Rock Café. Eerder verscheen er ook al een truck met merchandising van het Hard Rock Café in Disney Village. Waarschijnlijk om te testen of dit merk zou aanslaan bij de gasten. Dit idee zal vertaald worden in nieuwe Tiny Shops, waar nieuwe merken getest kunnen worden.

Het meer op de foto is niet nieuw. Dit ligt nu al achter het Rainforest Café. Met een nieuwe waterval en verlichting wordt er een gezellige sfeer gecreëerd. Het McDonalds restaurant verdwijnt op zijn huidige locatie en wordt een beetje verder neergezet. Hierdoor wordt er een opening gemaakt naar een tweede straat voor Disney Village.

Op deze, niet zo heel duidelijke, concept art is de huidige rechterkant van Disney Village te zien, van Anette's Diner tot Café Mickey. Wat onmiddellijk duidelijk wordt, is dat het uiterlijk van de gebouwen een serieuze update zal krijgen. De huidige grijzen structuren verdwijnen en maken plaats voor meer groen en een warmere, eigentijdse kleuren op de gevels.

Opvallend is het aantal nieuwe winkels en restaurants op de afbeelding. Zo zal langs Annette's Diner plaats zijn voor een nieuwe Disney-winkel, met ernaast een Marvel-winkel, dat natuurlijk goed zal passen bij het nieuwe themaland in het Walt Disney Studios Park. Helemaal rechts, waar nu nog Café Mickey ligt, zal een nieuwe Pizza Planet komen. Er is ook een gerucht dat Annette's Diner een Cars-overlay zou krijgen.

Deze concept art toont een nieuw uiterlijk voor de Food Court, gelegen langs de Sports Bar (in het houten gedeelde aan de rechterkant). Op dit moment is dit een kale vlakte met ijzeren tafels en stoelen. Met een nieuwe overdekking en het gebruik van veel glas, zal dit er heel anders gaan uitzien. Ook vooraan wordt veel meer groen gebruikt.

Wanneer de werken zullen starten, is nog niet duidelijk. Het plan ligt op tafel, maar er zijn nog geen datums vermeld. Wij kijken er alvast naar uit!

Foto's: OutsidEars.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.