Reclame

Nieuwe details over spectaculaire Marvel stuntshow bekend

Disneyland Parijs onthult details over nieuwe show
2 minuten om te lezen
Disneyland Parijs heeft meer details gegeven over de nieuwe Marvel stuntshow die vanaf 10 juni 2018 te zien zal zijn in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. De show bevat onder meer spectaculaire stunts, 180 graden videoprojectie, indoor drones en vuurwerk.

'Marvel: Super Heroes United' is een stuntshow dat live opgevoerd wordt op een podium van 400 vierkante meter en de nieuwste technologiën. Gecombineerd met één van de grootste LED schermen in Europa, special effects en drones zal je worden ondergedompeld in een 180 graden beleving. Zowel op het podium als in de lucht zullen acrobatische kunsten te zien zijn.

Het gebruik van 30 high-tech videoprojectoren zorgt ervoor dat je je als gast kan verplaatsen naar verschillende werelden in het Marvel universum. Zo reis je samen met Docter Strange naar het "Sanctum Sanctorum", bezoek je Dr. Abraham Erskine's Lab (die het Super Soldier Serum maakte dat werd gebruikt door Captain America) en kom je zelfs terecht in de duistere wereld van de slechterik Thanos.

"Het samenbrengen van van de nieuwste technologiën en adembenemende effecten zorgen voor een onvergetelijke beleving", vertelt Disneyland Parijs. De Marvel Stuntshow maakt onderdeel uit van het Marvel Summer of Super Heroes seizoen en zal vijf keer per dag te zien zijn in Studio Theater, het voormalig CinéMagique Theater, in het Walt Disney Studios Park.

Het verhaal gaat over de kwaadaardige Thanos en de superhelden van de Avengers, waaronder Spider-Main, Iron Man, Thor, Black Widow, The Hulp, Black Panther, Docter Strange, Nebula en Scarlet Witch.  Thanos heeft een manier gevonden om de Avengers te manipuleren en tegen elkaar op te zetten. Zo kan Thanos verder gaan met zijn plannen om de mensheid te vernietigen, maar the Avengers hebben dit op tijd door en het komt tot een strijd tussen het goede en het kwade.

Backstage bij… Marvel: Super Heroes United 

  • Een podium van 400 m²
  • Projectiegebeid van 1,000 m²
  • Één van de grootste LED schermen van Europa
  • Een 180° video experience met meer dan 30 videoprojectoren
  • Special effects en indoor vuurwerk
  • 80 lichtprojectoren en een bewegend podium
  • Indoor drones

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.