Reclame

Nieuwe details over vuurwerkshow Frozen op Lake Disney

Het wordt een show om nooit te vergeten.
2 minuten om te lezen
Op 24, 27 en 29 januari 2020 kan je op Lake Disney genieten van een gloednieuwe vuurwerkshow gebaseerd op Frozen 2. De show zal 12 minuten duren en bevat prachtige muziek, lichteffecten en natuurlijk, vuurwerk.

Na een kort inleiding door Olaf zullen gasten van Disneyland Paris een muzikale medley horen van de beste nummers uit Frozen en Frozen 2. Speciaal voor de gelegenheid werden de nummers opnieuw opgenomen met een live orkest in Londen.

Door het gebruik van speciale lichten, fonteinen, lasers, vlammen en vuurwerk zal je worden ondergedompeld in Frozen. De vier natuurlijke elementen uit de nieuwste film komen ook aan bod. Twee 12-meter brede schermen ondersteunen de show met beelden uit de animatiefilms.

Het duurde bijna drie maanden om de show te ontwerpen. Dit gebeurde volledige in Disneyland Paris door Denis Lemonne en Joël Wood. Denis is technisch ontwerper en helpt al tien jaar Mickey's Magical Fireworks & Bonfire op Lake Disney te organiseren. Joël is zelf nog acteur-zanger geweest in de Frozen-Singalong in het oude Chaparral Theater in Frontierland en heeft sindsdien talloze evenementen ontworpen voor Disneyland Paris Event Group. Zij verzorgen al vijftien jaar alle visuele effecten en hebben ondermeer de videomapping ontwikkeld. Een technologie die gebruikt wordt voor Disney Illuminations.

De show 'Magic on Disney Lake: Frozen-editie' is gratis toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op 24, 27 en 29 januari 2020 op Lake Disney langs Disney Village.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 24

16 juni 2024 21:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 23

9 juni 2024 21:44

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.