Reclame

Nieuwe Disney-film Coco te zien in het Disneyland Park

De stoere cowboys van Frontierland moeten even plaats maken...
1 minuut om te lezen
De nieuwe Disney-film Coco heeft een plekje gekregen in Frontierland in het Disneyland Park. Een deel van het themaland is aangekleed in de stijl van de nieuwe Pixar-film die in november in de filmzalen te zien is.

Frontierland is ook al the place-to-be voor Disney's Halloween Festival, dat vanaf 1 oktober van start gaat. Het restaurant Fuente del Oro en Cowboy Cookout Barbecue zijn in Mexicaanse stijl versierd en in de buurt staan verschillende Mexicaanse beelden van figuren uit de film.

Coco gaat over een jongen Miguel, een twaalfjarige jongen die op het Mexicaanse platteland leeft. Hij droomt er al heel zijn leven van om een muzikant te worden zoals zijn grote idool Ernesto de la Cruz. Miguel ontdekt een familiegeheim waarmee hij, samen met zijn hond Dante, in het rijk van de Doden belandt. Hier ontmoet hij de oplichter Hector. Samen gaan ze op zoek naar de echte reden achter het grote familiegeheim. Het thema van de film is gebaseerd op de Mexicaanse feestdag Día de Muertos, de Dag van de Doden.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 14

8 april 2024 17:19

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 7

19 februari 2024 21:58
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.