Reclame

Nieuwe effecten toegevoegd aan Avengers Assemble: Flight Force

Je ervaring wordt een beetje beter.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris heeft een reeks verbeteringen doorgevoerd aan de Marvel-achtbaan 'Avengers Assemble: Flight Force', gelegen in Avengers Campus binnen het Walt Disney Studios Park. Deze verfijningen tillen het verhaal van de attractie naar nieuwe hoogten, dankzij een samenspel van betoverende licht- en lasereffecten, en de toevoeging van levendige LED-schermen.

Op 20 juli 2022 werd het gordijn opgetrokken voor Avengers Assemble: Flight Force, een epische achtbaanervaring gehuisvest in het fonkelnieuwe themagebied genaamd Avengers Campus, dat schittert in het Walt Disney Studios Park. Terwijl de contouren van de achtbaan ongewijzigd bleven ten opzichte van zijn voorganger, de Rock 'n' Roller Coaster Avec AeroSmith, werd een geheel nieuw verhaal toegevoegd. Een onvergetelijke missie aan de zijde van niemand minder dan Captain Marvel voert de passagiers mee op een kosmisch avontuur door de ruimte.

In dit intrigerende schouwspel wordt Captain Marvel vergezeld door een reeks meeslepende effecten, vakkundig getoond op LED-schermen die naadloos in het traject zijn verweven. Een groot deel van de reis speelt zich af in een duisternis, die echter enige kritische noten van fervente fans wist te ontlokken. Disneyland Paris heeft dit in acht genomen en heeft in februari 2023 aangekondigd om extra dimensies toe te voegen aan dit avontuur.

De laatste toevoegingen omvatten een schitterend spel van lasers die een fonkelende sterrenhemel creëren op zowel de plafonds als de vloeren van de attractie. De beleving wordt verder verrijkt door nieuwe LED-effecten en geïntegreerde LED-schermen, die met precisie de meest cruciale momenten van het verhaal uitlichten en intensiveren.

Voor een visuele inkijk in deze verbluffende innovaties, verwijzen we graag naar de meesterlijke video gecreëerd door DLPWelcome.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47

Disney Electrical Sky Parade langer te zien in Disneyand Paris

13 april 2024 19:38

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.