Reclame

Nieuwe Fandaze met zeldzame Disney-figuren, collector merchandise en exclusive shows.

Disney Fandaze is gemaakt voor de echte fans van Disney
2 minuten om te lezen
Disneyland Parijs organiseert in juni 2018 een speciale Disney FanDaze. Dit is een evenement speciaal gericht op echte Disney-fans met zeldzame Disney-figuren, exclusieve shows, snacks en merchandising. Het Walt Disney Studios Park krijgt er ook een nieuwe show bij.

Disney FanDaze is speciaal bedacht voor Disney-Fans van overal en lanceert zijn eerste fanevent ooit in Disneyland Paris, één weekend lang!

In het eerste weekend van juni vindt er een Inaugural Party plaats in het Walt Disney Studios Park met maar liefst 50 verschillende en zeldzame Disney-figuren, waaronder Dagobert Duck, Max Goof, Bolt, Joy, Sadness, Klarabella Koe, Roger Rabbit, Nick Wilde en Judy Hopps, maar ook twee Disney-figuren die nog nooit eerder in een Disney-park werden vertoond. Dit werd verteld door Emmanuel Lenorman, entertainment manager van Disneyland Parijs op een persconferentie voor journalisten en fansite afgelopen zaterdag. De Disney-figuren krijgen voor het evenement speciaal ontworpen kostuums.

Het Walt Disney Studios Park krijgt er opnieuw een parade bij gebaseerd op de animatiereeks DuckTales. Tijdens de Dance Your Ducktales Parade worden alle karakters opnieuw leven ingeblazen. Deze parade is enkel te zien tijdens de Disney FanDaze.

Op Production Courtyard kan je dan weer genieten van de zoon van Goofy, Max en zijn Disney-vriendjes die hun allereerste concert geven. Tijdens Max Live - Gettin' Goofy With It dansen ze erop los!

Verder zullen er tijdens de Disney FanDaze exclusieve collectors merchandise en snacks te koop zijn.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Voor de Disney FanDaze heb je geen jaarpaspoort nodig, maar deze dagen zijn toegankelijk voor iedereen. Prijzen worden later bekend gemaakt. Als je naar de parken gaat op deze dagen, wordt je aangeraden om verkleed te komen.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 11

17 maart 2024 13:52

Geniet van betoverende belevenissen in Disneyland Paris

10 maart 2024 17:30

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 9

3 maart 2024 19:00
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.