Reclame

Nieuwe foto's Avengers Campus tonen prachtig themaland

Binnenkort ook in Parijs.
1 minuut om te lezen
Disney heeft nieuwe foto's online gezet van het Avengers Campus themaland in het Amerikaanse Californië. Het nieuwe themaland zal daar openen op 4 juni 2021. In Parijs is de bouw nog steeds bezig, maar de beelden geven een blik op hoe het er in Parijs zal uitzien.

Op de foto's zijn duidelijk de gebouwen van Stark Technologies en WEB enterprises te zien. In dit laatste gebouw zal de nieuwe Spider Man-attractie zich bevinden waar bezoekers spinnenwebben kunnen afschieten dankzij 3D technologie. Verder is het ook gebouw van Pym Test Kitchen te zien, het nieuwe restaurant.

Ondanks dat dit beelden zijn uit Amerika, zal het themaland in Disneyland Paris er ongeveer hetzelfde uitzien.

(lees verder onder de foto's)

Natacha Rafalski, de huidige CEO van Disneyland Paris, kreeg enkele maanden geleden al een rondleiding in het themaland Avengers Campus in het Disney California Adventure Park in Anaheim, Amerika. Ze mocht daarbij al eens plaatsnemen in een voertuig van de nieuwe Spider Man-attractie.

(lees verder onder de foto's)

Ondertussen wordt er hard doorgewerkt aan Avengers Campus in Disneyland Paris. De bouw is zou in 2022 afgerond moeten zijn. Een huidige foto toont de voortgang. De vormen van het nieuwe themaland beginnen zichtbaar te worden en lijken alvast op de concept art.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.