Reclame

Nieuwe Frozen-ride wordt darkride met bootjes

Dat blijkt uit de plannen.
2 minuten om te lezen
De nieuwe Frozen-attractie die in het Walt Disney Studios Park zal gebouwd worden, wordt een darkride waarin je in een bootje moet stappen en zo door verschillende scènes uit Frozen vaart.

De attractie is vergelijkbaar met Pirates of the Caribbean of Frozen Ever After in Walt Disney World. Op de bouwplannen, die werden opgevraagd door fansite DLP Report, is een waterbaan te zien met ongeveer tien verschillende scènes. De attractie in Parijs zal dus ruimer opgezet worden en langer duren, dan die in Amerika.

In de Amerikaanse versie 'Frozen Ever After' word je meegenomen op een reis door de eerste Frozen-film. Op de tonen van de iconische muziek, waaronder 'Let it Go!' en 'Do you want to build a snowman', kom je Anna, Elsa, Kristoff, het rendier Sven en natuurlijk de sneeuwpop Olaf tegen. Het hoogtepunt is het bezoek aan het ijspaleis van Elza. De attractie duurt ongeveer vijf minuten.

Of de attractie in Parijs ook scènes en muziek zal krijgen uit de tweede Frozen-film, is nog niet geweten.

De Parijse versie zal langer duren en dankzij het gebruik van enkele wissels, zal een deel van de attractie achteruit kunnen afgelegd worden. Als je in de wachtrij staat, dan lijkt het alsof je door het dorpje Arendelle loopt met de typische Noorse gebouwen. De attractie wordt ook voorzien van het FastPass- en het Single Rider systeem.

De opening wordt momenteel voorzien voor 2023. Bekijk hier alvast de attractie in Amerika.

(bekijk de bouwplannen onder de video)

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 22

2 juni 2024 22:45

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 21

26 mei 2024 17:53

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 16

21 april 2024 14:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.