Reclame

Nieuwe kortfilm 'Once Upon A Studio' binnenkort op Disney+

Vanaf oktober te zien.
1 minuut om te lezen
De 100e verjaardag van Disney loopt dit jaar ten einde, maar dat wilt niet zeggen dat de festiviteiten ten einde zijn. Disney deelde de eerste beelden van 'Once Upon A Studio', een kortfilm die in oktober 2023 te zien zal zijn op Disney+.

In een eerste trailer zien we hoe enkele geliefde Disney Figuren tot leven komen wanneer de laatste Disney Imagineers de studio hebben verlaten. Als eerste zien we Mickey en Minnie Mouse, die iedereen roepen voor een fotoshoot. Daarna vliegen we door de animatiegebouwen van The Walt Disney Company en zien Goofy, Peter Pan, Anne & Elsa, Botje, Moana en vele andere.

Once Upon a Studio is gemaakt om het 100-jarig jubileum van The Walt Disney Company te herdenken, waarbij live-action, traditionele en CGI-animatie worden gecombineerd om de erfenis van de animatiestudio te eren. Verschillende belangrijke animators en stemacteurs keerden terug naar de studio om hun respectievelijke personages nauwkeurig na te bootsen.

De film ging op 11 juni 2023 in première op het filmfestival van Annecy en kreeg lovende recensies en zal vanaf 15 oktober te streamen zijn op Disney+.

Misschien ook interessant?

Overzicht cocktails, snacks en andere lekkernijen tijdens kerstseizoen

19 november 2023 16:32

Disney Stars on Parade terug te zien na kerstseizoen

18 november 2023 21:46

Nieuwe, limited-edition, sleutel van La Belle au Bois Dormant

16 november 2023 12:42
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.