Reclame

Nieuwe lichteffecten komen naar de achtbaan Avengers Assemble: Flight Force

Enkele updates om de ervaring te verbeteren.
1 minuut om te lezen
Disneyland Paris gaat in de lente van 2023 de attractie 'Avengers Assemble: Flight Force' aanpassen. Na de opening in de zomer van 2022 was de feedback over de attractie eerder gemend. De vernieuwde achtbaan leek de hoge verwachtingen niet waar te kunnen maken.

Vele gasten waren niet echt enthousiast over de vernieuwde achtbaan die eigenlijk een make-over heeft gekregen. In een vorig leven kon je op deze plaats de Rock 'n' Roller Coaster vinden. De baan van de achtbaan is hetzelfde gebleven, maar de treintjes en de ervaring is veranderd. Het gebouw is langs de buitenkant totaal niet meer te herkennen en heeft het grootste LED-scherm van Europa gekregen. In de wachtrij kom je een levensgrote animatronic van Iron Man tegen.

Tijdens de rit ga je samen met Captain Marvel op reis. Zij verschijnt, samen met enkele effecten, op schermen die hangen langs de baan. Verder ga je vooral door een donkere ruimte. Voor de make-over hoorde je harde muziek van AeroSmith door de boxen, maar nu vooral gebabbel van Iron Man en Captain Marvel. Disney Imagineers werden na een bezoek van kaderleden van The Walt Disney Company aan het werk gezet om de ervaring van de achtbaan te verbeteren.

In de lente zullen nieuwe lichteffecten worden toegevoegd. Dit heeft geen invloed op de werking van de attractie. Deze blijft overdag gewoon geopend. 's Nachts gaan de teams van Disney Imagineering aan het werk.

Misschien ook interessant?

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 18

5 mei 2024 17:35

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 17

28 april 2024 19:23

Studio 1 opent begin 2025 als 'World Premiere'

13 april 2024 20:20
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.